Reactie plaatsen

Reacties

Piet en Ans
20 dagen geleden

Dank voor jullie berichtjes

Goed thuiskomen!

Wil
20 dagen geleden

Natuurlijk weer genoten van helaas het laatste verslag.weer veel mooie foto’s. Bedankt Gerard. Jullie hebben de laatste dagen nog veel leuke dingen gezien. Jammer dat de kathedraal gesloten was.het weer voor dekomende week ziet er beter uit. Afwachten en sterkte met de acclimatisering. Liefs en groetjes, Wil

Marga
22 dagen geleden

Eerst dacht ik ze gaan wel 3 maanden weg. Wat lang en nu is het al weer voorbij. Dank jullie wel voor het prachtige verslag. Groetjes Marga en Jappie

Piet en Ans
een maand geleden

Goedenavond Gerard en Margot,
Gefeliciteerd met de verjaardag in Haarlem!
Mooie stad om ook even te verblijven! Mijn dochter heeft er een aantal jaren gewoond en gewerkt, in een ziekenhuis en bij verschillende banken. Woont nu in Oostenrijk.
Onze camper is weer thuis. Paar dagen mooi weer en wij gaan inladen en rijden.
Groeten van Piet en Ans

Gerard
een maand geleden

Dankjewel.
We wensen jullie een hele voorspoedige reis met hopelijk veel mooi weer, want dat maakt het reizen toch een stuk aangenamer. We volgen jullie op de site.

Wil
een maand geleden

Zo, weer genoten van jullie verhaal. Vooral van de prachtige foto’s. Poeh jullie zoeken de kou weer op hoor! Het is hier dikke truien en lange broeken werk. Goede reis verder. Liefs en groetjes, Wil

Piet en Ans
een maand geleden

Goedemorgen reizigers, wen maar aan het weer hier in NL, regen, stormachtig en koud. Elke dag weer. Zoek al plaatsen waar het beter is, ons doel Noord-Duitsland en Denemarken is hetzelfde laken een pak. Frankrijk is de voorspelling ook niet veel beter voor de komende weken.
Camper is een dezer dagen klaar. Wij gaan even door met zoeken naar mooi weer!

Goedereis verder naar huis en wens jullie mooi weer!
Groet Piet en Ans

Piet en Ans
een maand geleden

Goedemorgen, vandaag naar Pals lazen we! Goede en veilige reis richting huis!
Groet van Piet en Ans

Gerard
een maand geleden

Ja, maar het werd geen Pals.....

Wil
een maand geleden

Gelukkig hebben jullie nu ook zon en dus aangename temp. Ja dat Saharazand is vervelend maar gelukkig voorbij. Hier niks van gemerkt, maar ja ik heb geen auto meer. Geniet verder hoor! Liefs en groetjes. Wil.

Piet en Ans
een maand geleden

Dag Margot en Gerard, Jullie weer mooie en leerzame dingen gezien. En de volgers mooie foto's laten zien. Alleen het Saharazand is minder.....
Aan de route te zien begrijp ik dat jullie weer de route naar het noorden zijn ingeslagen of gaat de reis kriskras het land door?
Onze camper staat nu bij de hersteller. Zal over 2 weken klaar zijn, belooft men. Verzekering is wat moeilijker, vergoeding ruim 50%. Argument schade kan ook later zijn ontstaan en kleine lettertjes die wij nooit lezen. Laten het toch herstellen, willen "netjes" rondreizen.
Bedankt voor de mail.
Groeten van Piet en Ans

Wil
een maand geleden

Vandaag en ook gister konden we hier genieten van de zon en aangename temperaturen. Heb heerlijk op balkon gezeten. Hopelijk hebben jullie ook zon en minder wind. Nog geen last van saharazand. Groetjes, Wil.

Gerard
een maand geleden

Dag Wil,
Nou, ik denk dat het Saharazand onderweg is hoor. Hier heeft iedereen vanochtend de camper moeten afstoffen.