11 januari:

De dagen vliegen voorbij en we doen ons best om de diverse 'nog te doen' lijstjes af te werken. Dat lukt aardig, maar dan moeten er niet te veel kinken in de kabel komen.

En één zo'n kink kwam gisteren via SMS binnen. De ferrymaatschappij GNV (Grandi Navi Veloci) schreef dat onze geplande afvaart op 2 februari is geannuleerd. Er werd geen reden genoemd, maar het zou ons niet verbazen dat de boot niet vol (genoeg) zit en de overtocht dus voor hun financieel niet aantrekkelijk is. Of we maar even wilden bellen.....

Later, na inderdaad telefonisch contact met de Nederlandse agent, werden ons 3 alternatieve data gegeven. Op de eerste datum, die voor ons helaas niet haalbaar is, was wél onze geplande hut beschikbaar. Op de latere 2 helaas niet. We moeten ons nu beraden hoe dit verder moet gaan. De Nederlandse agent gaf aan contact met GNV op te nemen. We hopen dat er nog een paar alternatieven uit de hoge hoed komen.

15 januari:

En inderdaad, de hoge hoed had nog iets in petto. Volgens de laatste berichten kunnen we op 28 januari gaan varen. We kregen een e-mail met daarin de bevestiging voor die dag en voor een 4-persoons hut. We dachten eerst nog even dat we die met 2 vreemden moesten delen, maar dat viel gelukkig mee. Wij samen in een grote hut.

Van onze reisgenoten Cor en Wil, voortaan C&W, kregen we net de data van 'La 15ème édition du Festival des Nomades' in M'Hamid (Zuid Marokko): 22 t/m 24 maart. Het lijkt ons heel erg mooi dat bij te wonen. We zullen er op tijd naar toe moeten gaan en dan maar hopen dat er nog een plaats voor ons is op de camping. En om alvast een beetje in de stemming te komen:

17 januari:

En om het helemaal af te maken: volgens de mail van vanmiddag is het zelfs een 4-persoons buitenhut. Nou nog hopen dat het een buitenhut aan stuurboordskant is, anders valt er weinig meer te zien dan alleen maar zee, heel veel zee....

booked.net
booked.net
booked.net